Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: februari 2012

Ontwikkelingen

Je blijft je verbazen over de mogelijkheden met mobiele apparatuur. Zo heb ik al ongeveer 1,5 jaar een iPad in mijn bezit en heel langzaam begint deze tablet de functies die vroeger alleen op een laptop of een PC konden worden gedaan over te nemen. Een paar jaar geleden waren dit nog zaken die niet voorstelbaar waren. Gelukkig hebben we visionairs zoals wijlen Steve Jobs die de ontwikkelingen zien voordat ze er zijn. Hoeveel bedrijven ook volgen met tablets, het zal altijd Steve zijn die de weg voor anderen heeft vrij gemaakt met zijn vooruitziende blik.
Naast de iPad en een Macbook air had ik verder geen telefoon die meer kon dan bellen. Eigenlijk is een telefoon daar natuurlijk ook in eerste instantie voor bedoeld maar er zijn natuurlijk tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Ik had daar geen interesse in omdat ik de mogelijkheden van zo’n telefoon niet heel hoog inschatte. Nu is het geval dat ik sinds kort een iPhone 3GS heb mogen erven (ivm verlenging van een abonnement en een nieuwe telefoon van mijn vrouw) en er is in een paar dagen een wereld voor me open gegaan.
Alles wat ik op de iPad kan en meer is mogelijk op deze smart telefoon.

20120219-162032.jpg
Dit blog schrijf ik op mijn iPhone en ik heb vanmorgen een pdf file van een declaratie van mijn iphone naar de zorgverzekeraar gestuurd. de pdf heb ik met mijn telefoon via een foto gemaakt en het is verbazingwekkend hoe goed dat er uit ziet.
Ik weet niet waar het stopt maar ik hoop dat visionairs op blijven staan om ons deze mooie ontwikkelingen te blijven bieden.