Get Adobe Flash player

Kickstarter

Al geruime tijd volg ik met name de productdesign ideeën die worden gelanceerd op de site van Kickstarter.
Eerst even een korte uitleg van het fenomeen Kickstarter. Kickstarter is een platform op het internet voor ondernemers en ondernemers in spe met een goed idee hun producten wereldkundig kunnen maken. In feite is het een mogelijkheid om veilig te testen of een idee inderdaad een goed idee is. Geïnteresseerden kunnen deel nemen aan een project door een vastgesteld bedrag te reserveren voor de eventuele aankoop van het product. Van tevoren wordt vastgesteld hoeveel geld nodig is om het product succesvol in productie te nemen. Vervolgens kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een bedrag. Wanneer op de vastgestelde datum voldoende funding binnen is het project succesvol en zal het bedrag waarvoor je je hebt ingeschreven worden afgeboekt van je rekening. Vervolgens gaat het product in productie en wordt het geleverd. Projecten die dus niet op tijd het vastgestelde bedrag binnen halen zijn niet interessant genoeg en worden gestopt.
Ik heb zo door de jaren heen al een paar projecten gesteund en deze waren allemaal succesvol.
Mijn eerste project was een steun voor een Apple USB toetsenbord waar je de iPad in kon zetten.

20140609-132851-48531252.jpg
Mijn tweede project was een oplaadstation voor mijn iPhone en iPad.

20140609-133625-48985923.jpg
Een derde project is een koptelefoon die niet uit je oren valt tijdens bijvoorbeeld hardlopen omdat je deze helemaal kunt vormen naar het model van je oor.

20140609-134144-49304853.jpg
En het laatste project wat nu loopt is een laadkabel voor mijn iPhone en iPad die in de kabel een accu heeft zitten. Het voordeel hiervan is dat wanneer je apparaat is opgeladen automatisch deze accu wordt geladen in de resterende tijd dat je iPhone of iPad nog op de lader zijn aangesloten.
Je zit dus eigenlijk nooit zonder stroom. Om een idee te krijgen van dit product kan je de onderstaande link volgen.
http://jumpcable.refr.cc/9MQRBJ5
Wanneer je van nieuwe innovatieve dingen houdt nodig ik je uit om eens op de site of de app van Kickstarter te kijken, het is absoluut de moeite waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *